Offentlige dokumenter
Statistik m.m.

Her finder du alle offentlige dokumenter.

VEDTÆGTER:

Du kan hente vores vedtæger her

ÅRSPLAN:

Den af bestyrelsesformanden ved Øse Efterskole – Leif Arnbjerg – godkendte årsplan for skoleåret 2019-2020 kan ses her – Download

INDHOLDSPLANER:

Indholdsplan for Øse Efterskole 2018 – 2019
Se: Indholdsplan 2018 – 2019

TRIVSEL OG UNDERVISNINGSMILJØ 208-2019:

Se evaluering fra 2018-19

Se kommentarer fra evalueringsgruppen

KARAKTERER:

Offentliggørelse af karaktergivning

Alle skoler skal i medfør af lov om gennemsigtighed og åbenhed i uddannelserne m.v. på deres hjemmeside offentliggøre karaktergivningen. Offentliggørelsen kan foretages ved henvisning til karaktererne på Undervisningsministeriets hjemmeside, der linker til grundskolekaraktererne.

Ved at bruge nedenstående link kommer man ind på en af Undervisningsministeriets hjemmesider styret af UNI-C, hvor ​Øse​ Efterskoles karaktergennemsnit og karakterfordeling er angivet.

Se karakterer

UNDERVISNINGSMILJØ:

Du kan læse Undervisningsmiljøvurderingen –   her

SOCIOØKONOMISK REFERENCE:

Viser hvordan eleverne klarer sig i fagdiscipliner ved 9. klasses prøver i forhold til elever med samme baggrund. Læs om den her.

Orienteringsaften

Tilmeld dig en af vores orienteringsaftener og hør om efterskolelivet på Øse Efterskole.

Kan du ikke vente så længe er du velkommen til at ringe til Viceforstander Michael Schweigler på telefon 20348505 for at booke en rundvisning.