Teknologi og kreativitet hænger sammen!

Film, Animation & IT efterskole

Øse efterskole

Drømmer du om at arbejde med film, animation eller it?
Så har vi linjen til dig!

Undervisningen

På Øse Efterskole er vi klar til at udfordre dig!

Vi er seriøse og ambitiøse. Derfor varetages undervisningen på linjen af fastansatte professionelle undervisere, som er uddannet indenfor webdesign, animation/The Animation Workshop, grafisk design, elektronisk musik, 3D printning m.m. Underviserne kan udover at være dine undervisere også være sparring for dig i forhold til uddannelse.

Vi arbejder både teoretisk og praktisk. Der er plads til at eksperimentere og afprøve teknikker. Vi kan godt lide at lege og være åbne. Vores udgangspunkt er altid visuelt og kreativt.

 

Dine undervisere

Vi har som en fri skole muligheden for at ansætte andre lærerkræfter end netop læreruddannede. Så på alle vores fire linjer har vi dygtige faglærere, der både brænder og er eksperter indenfor deres felt, men som samtidigt synes, at det er vidunderligt at undervise!. Faglærere, der kommer med en helt specifik uddannelse og baggrund, der netop giver dig det niveau ekstra, der skal til hvis du virkelig vil fordybe dig og lade dig inspirere.

Matthias Worm Terkelsen

Multimedia design uddannet. Programmering, App design, Twitch Streaming m.m.

Mark Jakobsen Kjærgaard

Viborg School of Animation Storyboard/Animation, Set-building, Character Rigging m.m.

2 elever færdigør film projekt

Arbejdsform og struktur

På linjen har du mulighed for at sammensætte dit skema alt efter dine interesser. Du kan få afprøvet emner både inden for film, animation og IT eller målrette dig efter ét af de 3 fagområder.

Fra ide til færdigt produkt
Forløbene vil være opbygget, så du kan tage viden og materialer med til det næste forløb, f.eks. kan du bygge en figur i et forløb, som du kan tage med til arbejdet med stop-motion eller set-building. Du kan også i et forløb 3D printe udstyr til din figur. Der arbejdes i alle forløb frem mod et produkt.

Du vælger selv emne!

Her kan du se, hvordan de første 9 uger kan være struktureret:


Uge 33 & 34

FÆLLESEMNE: INSEKTER
Du vælger ét af emnerne:

PHOTOPEA & PORTRÆTTER
KARAKTERDESIGN & PHOTOSHOP
3D I BLENDER


Uge 35

Du vælger ét af emnerne:

FOTO
TEGNESERIE
3D MODELLERING

Uge 36

Du vælger ét af emnerne:

MAKEY MAKEY
2D
GOOGLE SITES

Uge 37

Du vælger ét af emnerne

PHOTOPEA
STOP MOTION
DRONE


Uge 38, 39 & 40

Du vælger ét af emnerne:

STORYBOARDING
WEB DESIGN
3D FORLØB


Uge 41

KORTFILM

Alle skolens elever arbejder med kortfilm.


Film, animation og IT miljø

Vi holder til i 3 lokaler, som er udsmykkede med bio-posters og animationer – og der er også plads til dine værker. Vi har arbejdsstationer til alle, Ideværksted med udstyr til foto og film, green screen location, VR og 3D printere af højeste kvalitet. Vi flyver med droner både inde og ude.

12 kreative timer om ugen

På Øse Efterskole har alle elever 12 kreative timer hver uge. De kreative timer er fordelt med 8 timer på linjen og 4 timers valgfag. I de 3 valgfagsblokke har du mulighed for at vælge emner, som supplerer dine linjetimer, således at du får 10 – 12 timer med film, animation og IT om ugen.

Gaming

Er du udover film, animation og IT også til gaming, så har du i valgfag mulighed for at vælge E-sport 6timer om ugen.

Bliv inspireret.

Gå på opdagelse i nogle af de produktioner vores elever har lavet.

Filmuge & Teaterproduktion Hele skolen arbejder sammen

I efteråret bruger alle elever og lærere en uge på at arbejde med film på mange forskellige måder. Der bliver tryk på og der skal arbejdes intenst. Ugen afsluttes med en gallafremvisning, hvor de elevproducerede film vises.

I foråret opsætter skolen en stor teaterproduktion, hvor alle skolens kompetencer sættes i spil. Produktionen kommer til at indeholde musik, sang, skuespil, animationer, film, dans, sceneteknik, kostumer m.m.. Alle skolens elever inddrages i projektet, der strækker sig over en arbejdsperiode på 2 uger. Vi spiller 8 – 10 forestillinger.

Studietur. Vi skal inspireres!

Der bliver hvert år arrangeret en studietur for linjen til en europæisk storby, hvor vi skal opleve og arbejde med film, animation og IT, som kan inspirere til arbejdet hjemme på skolen.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Få en rundvisning

Vi har få ledige pladser til skoleåret 2024/25 - Ring til forstander Michael Schweigler på 20348505 for at aftale en rundvisning.