0
procent

Teknologi og kreativitet hænger sammen!

Film, Animation & IT

Nørder du film og it? Så har vi linjen til dig!

Drømmer du om at blive filminstruktør, animator, spiludvikler eller er du computernørd, som elsker at nørde med film og it, så er Film, animation og IT linjen, det helt rigtige valg for dig!
Du har mulighed for at vælge E-sport 6 timer ugentligt

Vi holder til i 4 lokaler, hvor vi har arbejdsstationer til alle, biograf, ideværksted, green screen location, virtual reality og 3D printer.

For mere information om arbejdet på linjen henvises til vores årsplan.

2 elever færdigør film projekt

Undervisningen. Vi udforsker og afprøver moderne teknologier

Vi arbejder ud fra forskellige forløb, hvoraf nogle er obligatoriske for alle. På de obligatoriske forløb får vi et fælles teoretisk grundlag inden for film, animation og IT, så vi alle taler samme sprog.
De andre forløb er mere valgbaserede, hvor du specialiserer dig i et emne inden for film, animation eller IT sammen med ligesindede. Her arbejder vi med et selvvalgt forløb i slutningen af året, som er et individuelt speciale, hvor du fordyber dig i et specifikt område, der interesserer dig.

Hvis du er klar, så garanterer vi dig:

  • at du får brugt og udviklet dine evner indenfor film, animation & IT.
  • at du kommer til at arbejde med at udvikle film, reklamer, musikvideoer, video blogs, lyd, radio/podcasts, stop motion.
  • at du får prøvet kræfter med 2D- og 3D-animationer, 3D printer, grafisk design, fotografering, green screen, speed art og IT-teknik.

Filmuge & Teaterproduktion Hele skolen arbejder sammen

I efteråret bruger alle elever og lærere en uge på at arbejde med film på mange forskellige måder. Der bliver tryk på og der skal arbejdes intenst. Ugen afsluttes med en gallafremvisning, hvor de elevproducerede film vises.

I foråret opsætter skolen en stor teaterproduktion, hvor alle skolens kompetencer sættes i spil. Produktionen kommer til at indeholde musik, sang skuespil, animationer, film, dans, sceneteknik, kostumer m.m.. Alle skolens elever inddrages i projektet, der strækker sig over en arbejdsperiode på 2 uger. Vi spiller 8 – 10 forestillinger.

Studietur. Vi skal inspireres!

Der bliver hvert år arrangeret en studietur for linjen til en europæisk storby, hvor vi skal opleve og arbejde med film, animation og IT, som kan inspirere til arbejdet hjemme på skolen.

Dine undervisere

Mette Nørtoft Jensen

Stefan Laustsen

Lasse Petersen

Matthias Worm Terkelsen

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.


Læs mere