Øse efterskole

Når du kører ind på gårdspladsen på Øse Efterskole, så får du følelsen af, at skolens bygninger omslutter dig, favner dig og tager dig i sin trygge favn. Stiller du dig ved skolens flagstang midt på gårdspladsen, kan du se hele skolen.

Øse Efterskole ligger nordøst for Varde midt i den smukke vestjyske natur.

Der er gode busforbindelse til både Varde og Grindsted. Skolen har egen busholdeplads ved skolens indkørsel.

Øse Efterskole

• er mulighed for 12 kreative timer om ugen.
    Du er selv med til at sammensætte dine kreative timer.
    Du har 6 timer på din linje og 6 valgfagstimer.
  • er faglige udfordringer for alle.
    Derfor har vi niveaudelt undervisning i dansk, matematik og engelsk.
  • tilbyder en eksamensfri 10. klasse.
    Klassen arbejder bl.a. med innovation, entreprenørskab og iværksætteri.

Øse Efterskole er funderet på frisind. Det betyder for os, at vi anerkender det andet menneskes ret til frit at tænke, tro og tale – og til frit at vælge livsform. Det betyder ikke, at vi er holdningsløse – tværtimod. Vi arbejder på at lære dig, at du ikke kun skal kæmpe for din egen holdning, men også for andres ret til at have en anden opfattelse.

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning