Øse efterskole

Når du kører ind på gårdspladsen på Øse Efterskole, så får du følelsen af, at skolens bygninger omslutter dig, favner dig og tager dig i sin trygge favn. Stiller du dig ved skolens flagstang midt på gårdspladsen, kan du se hele skolen.

Øse Efterskole ligger nordøst for Varde midt i den smukke vestjyske natur.

Der er gode busforbindelse til både Varde og Grindsted. Skolen har egen busholdeplads ved skolens indkørsel.

Øse Efterskole

• er 12 kreative timer om ugen.
    Du er selv med til at sammensætte dine kreative timer.
    Du har 6 timer på din linje og 6 valgfagstimer.
  • er faglige udfordringer for alle.
    Derfor har vi niveaudelt undervisning i dansk, matematik og engelsk.
  • tilbyder en eksamensfri 10. klasse.
    Klassen arbejder bl.a. med innovation, entreprenørskab og iværksætteri.

Øse Efterskole er funderet på frisind. Det betyder for os, at vi anerkender det andet menneskes ret til frit at tænke, tro og tale – og til frit at vælge livsform. Det betyder ikke, at vi er holdningsløse – tværtimod. Vi arbejder på at lære dig, at du ikke kun skal kæmpe for din egen holdning, men også for andres ret til at have en anden opfattelse.

Brochure
Tænker du efterskole?

Går du og tænker over om et år på efterskole er noget for dig? Vi har lavet en brochure om hvordan et år på Øse er. Hent den her: Brochure

Pakkeliste
Hvad skal jeg have med?

Du skal huske en masse ting, når du starter på skolen. Derfor har vi lavet en pakkeliste, du kan bruge inden du begynder på skolen. Hent listen her: Pakkeliste

Husorden
Sådan sikrer vi alle et godt ophold

For at vores hverdag skal blive så god og tryg som mulig, har vi nogle regler der skal overholdes. Du kan hente skolens komplette regelsæt her: Husorden

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.