Hverdagen.
Struktur på dit liv

Alle dage på Øse Efterskole starter med indtjekning, gåtur, morgenmad og morgensamling med vagtlæreren. Vi tror på, at frisk luft, morgenmad og fællessang er verdens bedste start på dagen.

Det er vigtigt, at du får noget ordentligt energi, derfor er morgenmad, frokost og aftensmad obligatoriske – du skal møde op til de 3 måltider.

I det år du er elev på Øse, er skolen dit hjem. I et hjem hjælper man til med mad og rengøring, så en del af din dagligdag er rengøring og hjælp med madlavning i køkkenet.

Der er brug for stille stunder på en efterskole. Derfor er der hver aften en times stilletid efter aftensmaden. Her skal du være på dit værelse og der skal være stille på skolen. Tiden kan bruges til lektier, læsning eller hygge med dine værelseskammerater. I stilletiden er der også mulighed for at bruge skolens lektiecafé.

Dagene er lange og du bruger masser ef energi. Derfor er det vigtigt, at du får din søvn. Gang-, værelses- og sovetider skal overholdes.

Vi vægter din søvn højt, derfor får du lov til at sove 40 minutter længere i den mørke vinterperiode. Vi tror, at du får mere ud af din dag på den måde.

Vi vil gerne, at du også bruger skolen om aftenen – og gerne sammen med dine kammerater. Der vil være en del planlagte aktiviteter, som du kan vælge at deltage i. Vi tilbyder bl.a. taekwondo og kor.

Kl. 07.00: Morgengåtur + morgenmad

Kl. 07.45: Morgensamling i aulaen

Kl. 08.00: Rengøring

Kl. 08.30: Undervisning

Kl. 10.00: Pause

Kl. 10.30: Undervisning

Kl. 12.00: Frokost + rengøring

Kl. 13.00: Undervisning

Kl. 14.30: Pause

Kl. 14.45: Undervisning

Kl. 15.30: Pause

Kl. 15.45: Undervisning

Kl. 17.15: Pause

Kl. 18.00: Aftensmad

Kl. 18.30: Stilletid

Kl. 19.30: Aftenaktiviteter

Kl. 21.00: Aftenskaffe

Kl. 21.45: Gangtid. Man skal være på sin værelsesgang.

Kl. 22.15: Man skal være på sit værelse.

Kl. 22.15: Vagtlæreren kommer rundt og siger godnat

Kl. 23.00: Ro på skolen

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.