0
procent

Undervisning / eksamensfag
Find dit niveau

Øse Efterskoles boglige undervisning er niveaudelt. I fagene dansk, engelsk og matematik er der 3 niveauer: A, B og C. På C niveau er der 2 lærere.

Skal du være elev i 10. klasse, har du også mulighed for at vælge den eksamensfri 10. klasse, som har iværksætteri og projektarbejde i fokus.

Skolen tilbyder alle eksamensfag.

9. Klasse
 

I 9. klasse har du de samme fag som i folkeskolen. Bemærk dog, at skolen ikke tilbyder kristendom som fag i 9. klasse og derfor heller ikke tilbyder faget som eksamensfag. 
Dansk, engelsk og matematik (niveau A - B - C), Tysk, historie, samfundsfag, idræt, naturfag: biologi/geografi/fysik 9. klasse afsluttes med Folkeskolens Afgangseksamen FP9.

10. klasse
 

Dansk, engelsk og matematik (niveau A - B - C), fysik (valgfrit), tysk (valgfrit), idræt og medborgerskab og studieteknik, som ikke er eksamensfag. 
Vælger du 10. klasse, skal du være indstillet på at gå op til Folkeskolens prøver FP10.

10. klasse prøvefri
 

Du kan som elev i 10. klasse vælge en eksamensfri 10. klasse. Nøglebegreberne er erhverv, kreativitet, innovation og iværksætteri. Det handler om at skabe rammer, fjerne stole, tænke med kroppen, bryde vaner og tage ud af klasseværelset - gøre noget anderledes. Forandring tvinger hjernen til at tænke nyt. Du bliver udfordret med spørgsmål og ikke svar fra lærerne.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen på en af vores orienteringsaftener. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning


Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/oese.dk/public_html/wp-content/themes/oese/footer.php on line 120