Økonomi. All inclusive

I skoleåret 2019/20 er betalingen pr. uge: 2.200 kr.

Herfra trækkes støtte fra staten, som er indkomstreguleret.

Betalingen dækker ophold, studieture, trøjer m.v. Der kommer altså ikke flere udgifter undervejs.
Øse Efterskole tilbyder muligheden for at søge individuel supplerende elevstøtte. Kontakt skolens forstander Torben Teglgaard på tt@oese.dk for mere information.

Øse Efterskole giver en særlig søskenderabat på kr. 250,-/uge i tilskud = kr. 10.500,- pr. skoleår til elev nr. 2 forudsat, det er indenfor samme skoleår.

Du får støtte til betalingen fra staten. Statsstøtten beregnes af SU‐styrelsen på baggrund af skemaer indsendt af skolen. Disse skemaer får du og dine forældre udleveret på skolen, som også sørger for at sende dem videre.

Hvis du vil gå på skolen skal du tilmelde dig via det grønne link (Bliv elev) på denne side, hvorefter du straks modtager en kvittering på din optagelse.

Hvis du ønsker at se skolen, inden du beslutter dig, kan du her på hjemmesiden tilmelde dig en af vores orienteringsaftener. Kan du ikke en af de aftener, kan du ringe til skolens kontor og aftale en tid.

Indmeldelsesgebyret er på 2.000 kr. og skal være betalt senest 1. august, året før du skal være elev på skolen. Ved evt. indmeldelse senere end 1. aug. året før skolestart, betales indmeldelsesgebyret så snart du får besked om, at du er optaget.

Ved framelding inden skolestart (senere end 16 uger før skolestart) betales et frameldelsesgebyr på 4.400 kr. svarende til betaling for 2 skoleuger. Indemeldelsesgebyret tilbagebetales ikke.

Ved udeblivelse fra skolestart betales et udeblivelsesgebyr på 6.600 kr. svarende til 3 ugers betaling. Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke.

Ved udmelding af en elev under et igangværende ophold (senere end 8 uger efter påbegyndt ophold) betales et udmeldelsesgebyr på 6.600 kr. svarende til 3 ugers betaling.

Ved bortvisning af en elev betales et hjemsendelsesgebyr på 6.600 kr. svarende til 3 ugers betaling.

Beregn din pris

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.