Weekender

Når det er almindelig weekend, har du fri kl. 15.00 fredag og kan tage hjem. Du må også gerne blive. Hvis du tager hjem, må du ikke komme igen før søndag aften kl. 18.00. Du skal være på skolen senest kl. 21.45.

Ved forlængede weekender har du fri en ekstra dag enten fredag eller mandag.

I forbindelse med nogle af skolens aktiviteter, som f.eks. forældredag, Efterskolernes dag og musical, har du blive-weekend, og du skal blive i weekenden.

Som noget helt specielt har vi aktivitetsweekender, som lærerne har arrangeret.

Vi tilbyder for eksempel Jane og Kammas Søskendeweekend, hvor du kan få dine søskende på efterskole-weekend. Vi planlægger en spændende og hyggelig weekend for især de mindre søskende. Din søster eller bror må komme fra lørdag middag til søndag formiddag.

Stefan afholder Demoparty Weekend. Til Demoparty bliver der f.eks. dystet i at være kreativ med sin computer, drik-cola-på-tid og computerkast.

Vi er klar til at præsentere dig for alle de fantastiske tilbud, når du starter.

Se hele programmet her

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.