Weekender

Vi har flere forskellige typer weekender.

Når det er almindelig weekend, har du fri kl. 15.00 fredag og kan tage hjem. Du må også gerne blive. Tager du hjem, må du ikke komme igen før søndag aften kl. 18.00.

Ved forlængede weekender har du fri en ekstra dag f. eks. fredag eller mandag.
I forbindelse med nogle af vores aktiviteter har du blive weekend og du skal blive i weekenden. Det skal du f.eks. den weekend, hvor vi har forældredag og Efterskolernes dag.

Som noget helt specielt har vi aktivitetsweekender, som lærerne har arrangeret.

Hvad med Jane og Kammas Søskendeweekend? Få dine søskende på efterskole-weekend. Vi planlægger en spændende og hyggelig weekend for især de mindre søskende. Din søster eller bror må komme fra lørdag middag til søndag formiddag.

Eller hvad med Stefans DEMOPARTY Weekend? Til Øse Demo Party 2019 skal vi dyste i at være kreative med vores computere. Ja, ja, måske kommer der også et par ekstra IRL-konkurrencer, så som den klassiske cola-på-tid-konkurrence eller den altid succesfulde dyst i computerkast..

Vi er klar til at præsentere dig for alle de fantastiske tilbud, når du starter.

Se hele programmet her

Orienteringsaften