0
procent

Weekender

Når det er almindelig weekend, har du fri kl. 15.00 fredag og kan tage hjem. Du må også gerne blive. Hvis du tager hjem, må du ikke komme igen før søndag aften kl. 18.00. Du skal være på skolen senest kl. 21.45.

Ved forlængede weekender har du fri en ekstra dag enten fredag eller mandag.

I forbindelse med nogle af skolens aktiviteter, som f.eks. forældredag, Efterskolernes dag og musical, har du blive-weekend, og du skal blive i weekenden.

Som noget helt specielt har vi aktivitetsweekender, som lærerne har arrangeret.

Vi tilbyder for eksempel Jane og Kammas Søskendeweekend, hvor du kan få dine søskende på efterskole-weekend. Vi planlægger en spændende og hyggelig weekend for især de mindre søskende. Din søster eller bror må komme fra lørdag middag til søndag formiddag.

Stefan afholder Demoparty Weekend. Til Demoparty bliver der f.eks. dystet i at være kreativ med sin computer, drik-cola-på-tid og computerkast.

Vi er klar til at præsentere dig for alle de fantastiske tilbud, når du starter.

 

Se hele programmet her

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen på en af vores orienteringsaftener. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning


Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/oese.dk/public_html/wp-content/themes/oese/footer.php on line 120