Tilmelding
24 timer på Øse

Finder du ved dagens besøg ud af, at Øse Efterskole kunne være noget for dig, men du er stadig i tvivl, så kan du booke et helt døgn på skolen. 24 timer på Øse 😀 Du er også velkommen til at tage en kammerat med. Her får du mulighed for at afprøve efterskolelivet og den linje, som har din interesse. Du booker et døgn ved henvendelse til Viceforstander Michael Schweigler på telefon 2034 8505 eller skriv til ms@oese.dk

Pakkeliste: Sengetøj, lagen, toiletgrej og bærbar computer.– resten har vi klar til dig.

Om Øse efterskole

Øse er en almen, kreativ efterskole for dig, der gerne vil kombinere din boglige 9. eller 10. klasse med din interesse for kreative fag.

Øse er en efterskole med plads til 100 elever. På Øse bliver du ikke overset eller glemt. Her er relationsarbejdet i fokus – du er i fokus! Samtalen er redskab til alt: Vi lytter, begrunder og er der. Vi kender vores elever og vi rummer deres forskelligheder.

Øse Efterskole arbejder bl.a. sammen med Kulturskolen Esbjerg, MGK Syd og The Animation Workshop Viborg. Øse Efterskole har også et netværk i Prag med skoler og institutioner.

Øse Efterskole ligger nordøst for Varde midt i den smukke vestjyske natur.

 • er 12 kreative timer om ugen.
  Du er selv med til at sammensætte dine kreative timer.
  Du har 6 timer på din linje og 6 valgfagstimer.
 • er faglige udfordringer for alle.
  Derfor har vi niveaudelt undervisning i dansk, matematik og engelsk.
 • tilbyder en eksamensfri 10. klasse.
  Klassen arbejder bl.a. med innovation, entreprenørskab og iværksætteri.

Teater.
Vi udfordrer de skrå brædder!

Teaterlinien inviterer alle med en skuespiller i maven indenfor i vores dejlige Teaterhus, hvor vi seriøst og målrettet arbejder med teatrets forskellige teknikker, genrer og forestillinger.

Kunstlinjen.
Kunst er form og farve, billeder og kreativitet

Kunst er form og farve, billeder og kreativitet, materiale og fordybelse. På kunstlinien på Øse Efterskole vil du kunne udvikle dine færdigheder inden for en lang række discipliner og materialer i samarbejde med liniens øvrige elever og kunstlærerne.

Film, animation og IT.
Teknologi og kreativitet hænger sammen!

På Film, Animation og IT linien indbyder vi alle kreative sjæle med en indre filminstruktør eller computernørd til bl.a. at arbejde med og udvikle film, reklamer, musikvideoer, video blogs, lyd, radio/podcasts, stop motion, 2D- og 3D-animationer, 3D printer, grafisk design, fotografering, green screen, speed art og IT-teknik.

Musiklinjen.
Heavy, reggae, pop eller elektronisk?

Hvis du vil være bedre på dit instrument. Hvis du vil spille forskellige genrer og stilarter som f.eks. Funk, 70er Rock, Disco, Blues eller Cool Jazz. Husk: Er du sanger er din vokal dit instrument.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Kom til Orienteringsaften

Kom til rundvisning på Øse Efterskole til vores orienteringsaftener - du kan melde dig til eller har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Michael Schweigler på 20348505.

Læs mere