0
procent

Heavy, reggae, pop eller elektronisk?

Musikefterskole

Er du til musik? Så har vi linjen til dig!

Uanset om du er til heavy, hiphop, pop eller jazz, så har du mulighed for at spille din musik.

Vi holder til i Musikhuset, hvor der er 3 øvelokaler, et lokale til elektronisk musik og et lydstudie. Lokalerne er fuldt udstyret med instrumenter og lydanlæg.

I forbindelse med det ene øvelokale er der bygget en udendørs scene, så når vejret tillader det, kan vi rykke direkte ud af øvelokalet og på scenen.

Du kan tilmelde dig musiklinjen, uanset hvilket niveau du er på. Om du har spillet eller sunget i flere år eller aldrig har prøvet kræfter med det, er ikke afgørende. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, og vi vil arbejde på at udvikle dine evner derfra.

For mere information om arbejdet på linjen henvises til vores årsplan.

2 elever synger

Rytmikken er vores våben

På musikefterskolen Øse kommer du til at arbejde med sammenspil, rytmelære, turné, komposition, elektronisk musik, nodelære, studieoptagelser, improvisation, hørelære, festival, parafraser, lektier, koncerter, sved, energi, øvelser, øvelser og atter øvelser! Du skal spille til koncerter, café aftener, turnéer og selvfølgelig på vores egen musikfestival – Øse Festival, som vi kalder ØF! Du skal også bag om scenen og være med til at planlægge ØF. Du skal booke bands, skrive pressemeddelelser, designe plakat, være roadie og meget mere.

Hvis du er klar, så garanterer vi dig:

  • at du får brugt og udviklet dine musiske evner.
  • at du får udviklet din samspilsevne.
  • at du bliver bedre til dit instrument.
  • at du får afprøvet forskellige genrer og stilarter.

Du har mulighed for at modtage instrumental undervisning i sang, kor, guitar, bas, trommer og klaver.

Filmuge & teaterproduktion. Hele skolen arbejder sammen

I efteråret bruger alle elever og lærere en uge på at arbejde med film på mange forskellige måder. Der bliver tryk på og der skal arbejdes intenst. Ugen afsluttes med en gallafremvisning, hvor de elevproducerede film vises.

I foråret opsætter skolen en stor teaterproduktion, hvor alle skolens kompetencer sættes i spil. Produktionen kommer til at indeholde musik, sang, skuespil, animationer, film, dans, sceneteknik, kostumer m.m.. Alle musikefterskolens elever inddrages i projektet, der strækker sig over en arbejdsperiode på 2 uger. Vi spiller 8 – 10 forestillinger.

Studietur. Vi skal inspireres!

Der bliver hvert år arrangeret en studietur for linjen til en europæisk storby, samt én turne i Danmark og eventuelt i det nordtyske. Her skal vi opleve, fremvise og arbejde med musik, som kan inspirere til arbejdet hjemme på musikefterskolen.

Dine undervisere

Michael Schweigler

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning