Gå på opdagelse i din kreativitet

Kunstefterskole

Øse efterskole

Kreativ efterskole – Har du en kunstner i maven? Så har vi linjen til dig!

Kunstlinjen er for dig, der har lyst til at arbejde med din kreativitet og lave kunst på efterskolen. Her er der tid og plads til fordybelse på vores kreative efterskole.

Vi holder til i skolens kunsthus, hvor vi har et lokale til arbejde med ler, glas og maleri og så har vi et udendørs værksted med bl.a. mulighed for raku-brænding og skulpturarbejde. Vi arbejder også rundt på skolen og er med til at skabe skolens kunst både inden- og udendørs.

Dine undervisere.

Vi har som en fri skole muligheden for at ansætte andre lærerkræfter end netop læreruddannede. Så på alle vores fire linjer har vi dygtige faglærere, der både brænder og er eksperter indenfor deres felt, men som samtidigt synes, at det er vidunderligt at undervise!. Faglærere, der kommer med en helt specifik uddannelse og baggrund, der netop giver dig det niveau ekstra, der skal til hvis du virkelig vil fordybe dig og lade dig inspirere.

Lise Wenche Pedersen

Billedkunst lærer​

Kamille Bødker Pedersen

Billedkunst lærer

Isabel Schiller Buus

Uddannet keramiker fra Kunstakademiet​

Pernille Dahl

kunst udstilling

Undervisningen. Vi udfordrer dine kreative talenter!

På kunstlinjen udvikler du dine færdigheder inden for en lang række discipliner og materialer i samarbejde med linjens øvrige elever og kunstlærerne.

Undervisningen på efterskolens kunstlinje tager udgangspunkt i såvel kreativt som praktisk arbejde inden for kunst og kunsthåndværk.

at du får brugt og udviklet dit talent. Hvis du er klar, så garanterer vi dig:

  • at du får brugt og udviklet dine kunstneriske evner.
  • at du opbygger en forståelse for at samarbejde om kunst og kunsthåndværk.
  • at du bliver inspireret af den etablerede kunstverden og de andre elever.
  • at du får en grundig indføring i forskellige kunstarter.
  • at du stifter bekendtskab med forskellige teknikker.
  • at du får kendskab til mange forskellige materialer.
  • at du udstiller dine værker både på skolen og offentlige steder.

Emnerne på linjen vil bl.a. være inspireret af trends indenfor området.

Filmuge & Teaterproduktion. Hele skolen arbejder sammen

I efteråret bruger alle elever og lærere en uge på at arbejde med film på mange forskellige måder. Der bliver tryk på og der skal arbejdes intenst. Ugen afsluttes med en gallafremvisning, hvor de elevproducerede film vises.

I foråret opsætter skolen en stor teaterproduktion, hvor alle skolens kompetencer sættes i spil. Produktionen kommer til at indeholde musik, sang, skuespil, animationer, film, dans, sceneteknik, kostumer m.m.. Alle skolens elever inddrages i projektet, der strækker sig over en arbejdsperiode på 2 uger. Vi spiller 8 – 10 forestillinger.

Studietur. Vi skal inspireres!

Der bliver hvert år arrangeret en studietur for linjen til en europæisk storby, hvor vi skal opleve kunst og kunsthåndværk på gallerier, museer og lade os inspirere til arbejdet hjemme på skolen.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Få en rundvisning

Vi har få ledige pladser til skoleåret 2024/25 - Ring til forstander Michael Schweigler på 20348505 for at aftale en rundvisning.