0
procent

Nyhedsbrev

Uge 41

Renovering af Galleritrappen

Så er arbejdet med renovering af Galleritrappen sat i gang. Trappeområdet har længe trængt til en make-over. Pudsede vægge, nye lofter, nyt lys, ny belægning på trappen og alt malet skal være med til at give Galleritrappen det tiltrængte løft.

Filmuge

Sidste år prøvede vi for første gang at afholde filmuge i uge 41 inden efterårsferien. Projektet blev så stor en succes, at vi har valgt at gentage det i år. Alle eleverne er blandet på kryds og tværs af linjerne og sat sammen i filmhold. Overskriften er EVENTYR og holdene har så fået forskellige genre, som de skal lægge ned over deres film. Filmen skal være en kortfilm, som ikke må vare længere end 5 minutter. Torsdag aften afholder vi Øskar-aften, hvor filmene fremvises og der er forskellige premieringer.
fredag slutter vi ugen af med det årlige sponsorløb, som er en kombinationen af skolernes motionsdag og muligheden for at løbe nogle penge hjem til linje studieturen. Der vil blive løbet, gået, cyklet og rullet på rulleskøjter på Havbjergvej, som i dagens anledning er lukket for trafik.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Aflysning

Informationsmøde vedr. ledige stillinger på skolen onsdag d. 27. maj kl. 15.00 er aflyst på grund af forsamlingsforbudet og coronasituationen.

Læs mere