0
procent

Nyhedsbrev

Uge 40

Fællestime

Alexander, som er elev på skolen, var i uge 37 og 38 på rejse til Kina. Alexander havde vundet rejsen i en konkurrence, hvor han havde skrevet et engelsk essay om den kinesiske økonomis betydning for resten af verdenen. Alexander fortæller i fællestimen om sin tur.

Taekwondo

På Øse Efterskole har vi tradition for at tilbyde taekwondo som et aften tilbud. Hver tirsdag aften kommer der trænere fra Esbjerg Taekwondo Klub for at undervise. Flere elever vælger bl.a. Øse Efterskole, fordi man kan få undervisning i denne kampsport.

Bestyrelsesmøde

Medarbejder til spisning

Onsdag aften er der bestyrelsesmøde på skolen. Bestyrelsen er aktuelt ved at tage første spadestik til en vision for Øse Efterskole 2025. Bestyrelsen er også i gang med at revidere skolens vedtægter.

Teaterforestilling

Torsdag aften kl. 19.30 spiller teaterlinjen Line Knutzon forestillingen “Det andet hold”. Det er linjens første forestilling. Det er en åben forestilling, så alle er velkomne i Teaterhuset. Fredag spiller teaterlinjen forestillingen for skolen.

Orienteringsaften

Stemningsbillede fra vores kreative elever

For de familier, som ikke nåede Efterskolernes dag, er der torsdag aften kl. 19.00 mulighed for at besøge Øse Efterskole. Nuværende elever vil vise rundt og efterfølgende vil skolens forstander og viceforstander fortælle om skolen og besvare spørgsmål i Spisehuset, hvor der også er kaffe. Tilmelding til ms@oese.dk eller kontoret@oese.dk

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning