0
procent

Nyhedsbrev

Uge 4

LAN – party

Forrige weekend havde skolen 2 hold med til LAN-party i den nærliggende Helle Hallen. Holdene deltog bl.a. i CS-GO turneringer og det blev til rigtig fine placeringer, mange kontakter, masser af hygge og meget lidt søvn.

Audition

Tirsdag og fredag i sidste uge blev der afholdt audition til skolens kommende store musik-/teaterforestilling, som skal spilles i marts måned. Forestillingen hedder “ALT ELLER INTET” og er baseret på Jane Tellers bog “INTET”. Manuskriptet er blevet til i et samarbejde med en professionel dramaturg. I 3 uger i marts er skemaet omlagt til at arbejde med forestillingen og til fremvisning. Forestillingen skal bl.a. spilles for de kommende elever og for gamle elever.

Teatersalen

Det har længe været et ønske at få teatersalen opjusteret teknisk. Der er nu indkøbt og opsat ny lysrig og et nyt lyssystem, så teaterlinjen har et rum, som er let at gå til og som hurtigt kan gøres til en teaterscene.

Orienteringsaften

Onsdag aften afholder skolen igen orienteringsaften, hvor der er mulighed for at besøge skolen. Aftenen starter med en rundvisning på skolen, hvor eleverne viser rundt. Derefter er der kaffe i spisesalen, hvor skolens forstander og viceforstander fortæller om skolen. Arrangementet starter kl. 19.00 og der er tilmelding til kontoret@oese.dk. Skal man nå at have en plads til næste skoleår, skal man være hurtig, fordi skolen faktisk er fyldt og der kun er få ekstra pladser.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Orienteringsaften

Kom til orienteringsaften på Øse Efterskole onsdag d. 28.november
fra 19-20.45. - Er der kaffe og cookies? Det tror jeg nok der er!

Ved spørgsmål ring til Michael Schweigler på: 2034 8505


Læs mere