0
procent

Nyhedsbrev

Uge 51

Linjedage

Onsdag til fredag i sidste uge var der linjedage på skolen. Musiklinjen var i Tyskland, hvor de spillede 4 koncerter for en masse begejstrede børn. Der blev skrevet autografer i lange baner og forhåbentligt har det skabt interesse for Øse Efterskole. Kunstlinjen arbejdede med alternativ jul, hvilket bl.a. gjorde, at skolen nu har 3 alternative juletræer stående. Teaterlinjen spillede deres forestilling både på skolen og på den nærliggende Næsbjerg Skole. Eleverne på linjen var også på besøg på Morsø Gymnasium, hvor de var inviteret op for at se gymnasiets teaterlinje. På Film, Animation og IT linjen blev der arbejdet med mange forskellige projekter bl.a. 3D printning. Højdepunktet var en tur i Esbjerg Bio for at se den nye Star Wars film. Inden filmen var der backstage rundvisning. Som afslutning på ugen spillede og fremviste eleverne for hinanden.

Afslutningsuge 

Så er det sidste uge inden juleferie. Mandag er der julerengøring på værelserne og tirsdag aften spiser personale og elever julemiddag sammen. Onsdag kommer til at stå i juleafslutningens tegn. Om formiddagen tager elever og lærere til Esbjerg Skøjtehal for bl.a. at spille ishockey-turnering, som altid bliver vundet af lærerne. Efterfølgende er der et par timer i Esbjerg, inden turen går tilbage til skolen. 15.30 kommer forældrene til gløgg og æbleskiver og 16.15 går vi til Øse Kirke til julegudstjeneste. Kl. 17.30 går vi tilbage til skolen og så er der juleferie indtil d. 3. januar 2018 kl. 18.00.

Efterskolernes Aften

Onsdag d. 10. januar kl. 18.00 – 21.00 slår vi dørene op til Efterskolernes Aften. Skal man sikre sig en plads på skolen til næste år, er det ved at være sidste chance. Vi har kun få ledige pladser tilbage til skoleåret 18/19. Aftenen vil byde på rundvisning af skolens elever og der vil være aktiviteter i skolens lokaler. Efter rundvisningen er der kaffe i vores spisesal og man kan få en snak med en af skolens lærere. Vi glæder os til at få forhåbentlig mange besøgende denne aften.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Orienteringsaften

Kom til orienteringsaften på Øse Efterskole onsdag d. 28.november
fra 19-20.45. - Er der kaffe og cookies? Det tror jeg nok der er!

Ved spørgsmål ring til Michael Schweigler på: 2034 8505


Læs mere