0
procent

Nyhedsbrev

Uge 48

Orienteringsaften

Onsdag aften havde vi orienteringaften på Øse Efterskole. Vi havde det største antal besøgende nogensinde til en orienteringsaften. Eleverne gjorde igen et fremragende arbejde med at vise skolen frem og der var efterfølgende en god snak og mange spørgsmål til kaffen i spisesalen. Torsdag morgen lå der 5 nye tilmeldinger på kontorets mail. På beskedent jysk er vi meget tilfredse med tilmeldingen til næste skoleår. Man skal ikke vente meget længere, hvis man vil nå at være elev på Øse i 18/19.

Caféaften

Torsdag aften afholdte eleverne årets første caféaften. Der var langt flere tilmeldte indslag end forventet. Aftenens konferencier var Michéle, som også havde stået for planlægningen. Eleverne gav den fuld gas med sang, digte, stand-up, fællessang og kor. På grund af tidspres blev flere indslag til sidst kortet ned.

10. Innovation

På Øse har vi en prøvefri 10. klasse med overskriften innovation. Klassen fremlagde i sidste uge deres brætspil med temaet “danskhed”. Spillene er blevet testet og efterfølgende videreudviklet.
I denne uge skal eleverne fra innovationsklassen i praktik. Det er første gang, at vi prøver at have eleverne fra innovationsklassen ude i praktik.

Terminsprøve

I denne uge er det helt store tema på Øse terminsprøver. Vores teatersal og de tilstødende klasseværelser er klar til at der skrives, regnes og tænkes store tanker.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Orienteringsaften

Kom til orienteringsaften på Øse Efterskole onsdag d. 28.november
fra 19-20.45. - Er der kaffe og cookies? Det tror jeg nok der er!

Ved spørgsmål ring til Michael Schweigler på: 2034 8505


Læs mere