0
procent

Nyhedsbrev

Uge 16

Koncert med Alberte

Torsdag i sidste uge gav Alberte Winding og guitarist Andreas Fuglebæk koncert på Øse Efterskole. Det var en fremragende koncert med god kemi mellem musikere og publikum. Alberte er uden tvivl stjernen, men hold nu fast, hvor er Andreas Fuglebæk en god guitarist med masser af glimt i øjet. Han havde virkelig fat i de unge mennesker og var frisk på en sjov kommentar til de drenge, der ikke lige syntes, at det var specielt cool at kaste håndtegn til scenen. Højdepunktet var så absolut “Lyse Nætter”, hvor eleverne uden opfordring sang med, hvilket tydeligt rørte Alberte. Koncerten blev lukket med “Tju bang chokolademand” til stor tilfredshed for eleverne, som igen kunne synge med. Det er ikke sidste gang, at Alberte og Andreas har besøgt Øse Efterskole.

Studietur

Mandag morgen drog eleverne afsted på den længe ventede studietur. Musiklinjen tager igen i år til Prag, hvor der er blevet opbygget et rigtigt godt netværk. Der skal bl.a. spilles og høres koncerter. Kunst, Teater og Film, Animation og IT linjerne tager til Berlin, som har et hav af kulturelle tilbud. Studieturen skal være inspiration til arbejdet på linjerne hjemme på skolen. Eleverne er tilbage igen fredag.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book rundvisning

Du kan få en individuel rundvisning på skolen. Du ringer bare på 7529 8505 (mellem kl. 8 - 15) så finder vi et tidspunkt som passer jer.

Læs mere