0
procent

Nyhedsbrev

Uge 10

Årsopgaver

Onsdag og torsdag i sidste uge fremlagde eleverne deres årsopgaver. Der var mange fantastiske produkter: Selvkomponeret klassisk musik, teater-monologer, musikvideoer, animerede film, malerier, selvskrevne sange, elektronisk musik, comedy, musikteori, 3D animation, skulpturer m.m. Eleverne fik vist, at unge mennesker sagtens kan og vil fordybe sig.

Alt eller Intet

ALT ELLER INTET er navnet på årets store teater- og musikforestilling på Øse Efterskole. Manuskriptet er skrevet af Stine Teglgaard og er frit efter bogen INTET, som er skrevet af Jane Teller.
Forestillingen spilles d. 23. – 27. marts i teatersalen på skolen.
Der er åbne forestillinger fredag d. 23. marts kl. 19.00 (premiere), mandag d. 26. marts kl. 13.00 (for bedsteforældre) og 19.00 og tirsdag d. 27. marts kl. 13.00 og 19.00.

Weekendøvning

Mandag d. 12. marts starter arbejdet med årets forestilling ALT ELLER INTET. Alle elever og lærere arbejder i 2 uger intensivt fra morgen til aften med at få forestillingen på plads, men allerede i den netop overståede weekend har bandet og koret taget fat på arbejdet med musiknumrene, som spænder meget vidt. Skuespillerne er også gået i gang med at lære replikker, så de kan være klar til start d. 12.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.


Læs mere