0
procent

Nyhedsbrev

Uge 9

Fastelavn

Traditionen tro blev der tirsdag i sidste uge slået katten af tønden.
Eleverne var selvfølgelig klædt ud efter alle kunstens regler.

Efterskolemesse i Tyskland

Lørdag var der efterskolemesse på A.P. Møller Skolen i Slesvig. Messen henvender sig til det danske mindretal i Nordtyskland. Efterskolerne i det sydlige Danmark får hvert år et antal elever, som netop kommer fra det danske mindretal. Vi var også repræsenteret og havde stor succes med vores VR, som tiltrak mange besøgende.

Brunch på Øse Efterskole

En uge på Øse slutter fredag kl. 15.00. Det er så frivilligt, om du bliver i weekenden eller du vælger at tage hjem. I weekenderne er strukturen lidt anderledes end i hverdagen. Man får lov til at være længere oppe og sove længere. Morgenmad og frokost er derfor slået sammen til brunch kl. 10.00, hvor der så til gengæld bliver kræset ekstra for eleverne. Det er lige før eleverne bliver i weekenden bare for at få brunch.

Årsopgave

Denne uges overskrift er “Årsopgave”. De sidste uger har eleverne arbejdet på deres årsopgaver og onsdag og torsdag i denne uge skal de så præsentere dem for deres kammerater og forældre. Årsopgaven tager udgangspunkt i ens linje, hvor man vælger et emne, som skal præsenteres både praktisk og teoretisk. Der bliver arbejdet hektisk lige til det sidste og flere har brugt weekenden på skolen til at få det sidste på plads. Der er mulighed for at se elevernes fremlæggelser og en plan for de enkelte linjer kan ses på vores facebookside.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Vil du se skolen?

Kontakt Viceforstander Michael Schweigler for info eller en rundvisning. Ring 20348505