0
procent

Tilmelding / Orienteringsaften

TÆNKER DU EFTERSKOLE 2019/2020?:
Øse Efterskole holder orienteringsaften onsdag d. 09. oktober fra kl. 19.00 – 20.45 – Kan du ikke vente så længe er du velkommen til at besøge os til Efterskolernes aften i september eller ringe til Viceforstander Michael Schweigler på telefon 20348505 for at booke en rundvisning.

Denne aften vil I få en rundvisning af vores nuværende elever og efterfølgende en snak med skolens forstander og viceforstander. Køkkenet sørger for kaffe og hjemmebag. Vi glæder os til at se jer. Vi afholder orienteringsaftener på følgende datoer i skoleåret 2018/2019:Tilmelding her på siden eller ring til på 7529 8505!

Datoer for orienteringsaften i 2019: 09/10, 13/11

Teater.
Vi udfordrer de skrå brædder!

Teaterlinien inviterer alle med en skuespiller i maven indenfor i vores dejlige Teaterhus, hvor vi seriøst og målrettet arbejder med teatrets forskellige teknikker, genrer og forestillinger.

Kunstlinjen.
Kunst er form og farve, billeder og kreativitet

Kunst er form og farve, billeder og kreativitet, materiale og fordybelse. På kunstlinien på Øse Efterskole vil du kunne udvikle dine færdigheder inden for en lang række discipliner og materialer i samarbejde med liniens øvrige elever og kunstlærerne.

Film, animation og IT.
Teknologi og kreativitet hænger sammen!

På Film, Animation og IT linien indbyder vi alle kreative sjæle med en indre filminstruktør eller computernørd til bl.a. at arbejde med og udvikle film, reklamer, musikvideoer, video blogs, lyd, radio/podcasts, stop motion, 2D- og 3D-animationer, 3D printer, grafisk design, fotografering, green screen, speed art og IT-teknik.

Musiklinjen.
Heavy, reggae, pop eller elektronisk?

Hvis du vil være bedre på dit instrument. Hvis du vil spille forskellige genrer og stilarter som f.eks. Funk, 70er Rock, Disco, Blues eller Cool Jazz. Husk: Er du sanger er din vokal dit instrument.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.


Læs mere