0
procent

Anerkendelse og mangfoldighed

Eleverne på Øse Efterskole er et bredt udsnit af den danske ungdom. Vi har alt fra den super dygtige elev til den elev, som skal have et motiverende “spark bag i”. Eleverne kommer fra hele landet.
På Øse Efterskole er nøgleordene anerkendelse og mangfoldighed. Vi er altid klar til at tage individuelle hensyn og give luft og plads.
Vi tror på, at det er i samspil med andre og i fællesskabet, at der skabes grobund for udvikling.

Alle elever er tilknyttet en kontaktlærer, som er elevens primære voksne.

Elevmentor
På Øse Efterskole har vi en elevmentor, som har ekstra tid til at snakke med dig, hvis du har nogle udfordringer. Vores elevmentor kan f.eks. hjælpe dig med at få struktur på din hverdag. Der kan aftales faste samtaler eller samtaler efter behov. Elevmentoren arbejder sammen med kontaktlærere og forældre.

Niveau C
Er du på niveau C i dansk, matematik eller engelsk, er der en ekstra lærere til stede i undervisningen, som vil være en ekstra faglig støtte. Du har også mulighed for at gå i lektiecafé hver aften. Her kan du få hjælp til dine lektier.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Orienteringsaften

Tilmeld dig en af vores orienteringsaftener på Øse Efterskole. Har du spørgsmål, så kontakt Michael Schweigler på ‭20 34 85 05‬.

Læs mere