0
procent

Anerkendelse og mangfoldighed

På Øse Efterskole er nøgleordene anerkendelse og mangfoldighed. Vi har plads til elever med forskellige baggrunde og behov.

Vi tror på, at det er i samspil med andre, at der skabes grobund for udvikling.

Alle elever er tilknyttet en kontaktlærer, som er elevens primære voksne.

Skolementor


På Øse Efterskole har vi en skolementor, som har ekstra tid til at snakke med dig, hvis du har særlige udfordringer. Vores skolementor kan f.eks. hjælpe dig med at få struktur på din hverdag. Der kan aftales faste samtaler eller samtaler efter behov. Skolementoren arbejder sammen med kontaktlærere og forældre.

Niveau C

Er du på niveau C i dansk, matematik eller engelsk, er der en ekstra lærere til stede i undervisningen, som vil være en ekstra faglig støtte. Du har også mulighed for at gå i lektiecafé hver aften. Her kan du få hjælp til dine lektier.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen på en af vores orienteringsaftener. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning


Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/oese.dk/public_html/wp-content/themes/oese/footer.php on line 120