0
procent

Nyhedsbrev

Uge 33

Personalet på Øse Efterskole

Så er det nye personalehold sat til det kommende skoleår. Vi kan byde velkommen til 7 nye medarbejdere, som bl.a. skal undervise i musik, teater, kunst og en lang række valgfag og boglige fag. Vi glæder os til at skulle arbejde med dette års elever og vi kan melde alt udsolgt på Øse Efterskole i 20/21.

Skolestart

Søndag d. 9. august kunne vi byde velkommen til vores 96 nye elever på Øse Efterskole. Vejret viste sig fra sin bedste side og der var masser af muligheder for at være ude. På grund af corona restriktionerne var elever og forældre delt op i 4 hold, som var rundt til 4 “stationer”, hvor de på forskellig vis blev introduceret til skolen. Ugens første dage er blevet brugt på information, lege, hygge og masser af samvær. Der bliver også øvet flittigt på at lære navne.

Finale i filmfestival

Alle elever på Øse Efterskole skal hvert år lave en linjeopgave. Opgaven er en individuel opgave med udgangspunkt i elevens linje. Man vælger et emne, som man gerne vil fordybe sig i og så skal man lave et kreativt produkt suppleret med en teoretisk fremstilling. Linjelærerne fungerer som vejledere i processen. Sidste år havde vi Anton Pfeiffer som elev på Øse. Som linjeopgave lavede han kortfilmen: “Your day will come”. Kortfilmen blev efterfølgende indsendt til en lokal filmfestival, hvor den vandt 3 priser. Derfra gik den videre til næste runde og nu er filmen i finalen for skolefilmfestivaler. Finalen afvikles d. 26. august og på grund af corona er det i år en live-streaming. Vi hepper på Antons film og håber på flere priser.

Øse Efterskole set fra luften

I forbindelse med søndagens skolestart havde en forældre, Preben Munk, sin drone i luften. Han fik taget nogle fantastiske billeder, som vi er meget glade for.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/oese.dk/public_html/wp-content/themes/oese/_inc/_classes/_class/class-footer.php on line 39

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning