0
procent

Nyhedsbrev

Uge 4

Spring Awakening

Onsdag aften tager hele skolen til Varde for at se teater 7-Kantens premiere på musicalen “Spring Awakening”. Spring Awakening havde premiere på Broadway i 2006 og har siden høstet et hav af priser og er blevet spillet i mange andre lande siden. Spring Awakening havde premiere i DK i 2009. Forestilingen skal ses som en opvarmning til, at vi selv snart skal i gang med vores egen musical. Titel og indhold afsløres for eleverne, når vi er i Norge i uge 6.

Linjeopgave

Eleverne arbejder for tiden hårdt på at blive klar med deres linjeopgaver, som skal præsenteres for kammeraterne fredag i denne uge og mandag i næste uge. Linjeopgaven er en individuel selvvalgt opgave, som har udgangspunkt i elevens linje. Der skal laves et produkt og en teoretisk del.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen på en af vores orienteringsaftener. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning


Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/oese.dk/public_html/wp-content/themes/oese/footer.php on line 120