0
procent

Nyhedsbrev

Uge 51

Julegalla

Torsdag i sidste uge afholdte vi galla, som i år var en kombineret galla og julefest. Eleverne havde fundet de lange kjoler og jakkesættene frem og alle strålede. Køkkenet havde igen lavet gastronomiske mirakler og selvfølgelig var der i anledning af den forestående jul risalamande som dessert og der blev uddelt 14 mandelgaver. Maden blev efterfølgende “danset på plads” med les lanciers. Aften blev afsluttet med diskotek og mulighed for fotografering.

Luciaoptog

Fredag d. 13. december havde vi, som mange andre steder, luciaoptog på skolen. Opgaven var i år lagt i hænderne på vores 10. I klasse. Der blev sunget i alle lokaler og der blev kæmpet bravt med at holde gang i stearinlys og ikke mindst sangen.

Indvielse

Onsdag er der indvielse af de nye cykelbaner mellem Nordenskov og Øse. Kl. 10.00 klippes snoren ved Nordenskov Skole og vores elever cykler sammen med elever fra Nordskov Skole til efterskolen, hvor der er æbleskiver og saftevand. De nye cykelbaner vil klart være med til at sikre sikkerheden for vores elever.

Juleafslutning

Fredag er sidste dag inden juleferien. Dagen bruges på at tage til Esbjerg, hvor der skal stås på skøjter og shoppes. Sidst på eftermiddagen ankommer forældrene og der bliver serveret æbleskiver og gløgg. Kl. 16.30 er der julegudstjeneste i Øse Kirke, hvor bl.a. skolens kor synger. Arrangementet afsluttes med fakkeloptog tilbage til skolen.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen på en af vores orienteringsaftener. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning


Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/oese.dk/public_html/wp-content/themes/oese/footer.php on line 120