0
procent

Nyhedsbrev

Uge 50

Gallafest

Torsdag d. 12. december afholder vi dette skoleårs gallafest, som i år står i julens tegn. Den lokale genbrugsbutik har i den anledning afholdt modeaften for skolens elever, hvor der var mulighed for at købe et galladress. Sidste uge har drengene så på alle mulige og ikke mindst umulige måder inviteret deres gallapartner til fest. Aftenens program kommer naturligvis også til at byde på dans. I flere uger har eleverne øvet sig på de obligatoriske galladanse.

Udvikling af brætspil

Skolens 10I klasse er lige nu i gang med udvikling af brætspil, som skal tage udgangspunkt i FNs verdensmål. I næste uge skal spillene så afprøves på skolens 10 klasses elever.

Efterskolernes aften

HUSK.
Onsdag d. 8. januar 2020 kl. 18.00 – 21.00 er der Efterskolernes Aften på landets efterskole. Vi har naturligvis også åben og er klar til at vise rundt og fortælle om skolen. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at besøge os den aften.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book rundvisning

Du kan få en individuel rundvisning på skolen. Du ringer bare på 7529 8505 (mellem kl. 8 - 15) så finder vi et tidspunkt som passer jer.

Læs mere