0
procent

Nyhedsbrev

Uge 49

Jul på Øse

Så er det blevet december og december er ensbetydende med julepynt og julemusik. Mange af eleverne har glædet sig til at kunne give den fuld gas med udsmykning og nissehuer. I denne weekend har eleverne produceret deres egen video julekalender, som bliver vist hver dag til morgensamlingen. Mangler man at komme i julestemning, så er det bare at slå et smut forbi Øse Efterskole

Forældre foredrag

Som en del af skolens uddannelsesvejledning har skolens vejledere opfordret elevernes forældre til at komme og fortælle om deres valg af uddannelse. Heldigvis har flere forældre taget udfordringen op og i forbindelse med vores fredagsafslutning har vi en forældre til at fortælle om sin udannelse. I fredags var det Martins far, Gunnar, som havde valgt at kalde sit lille foredrag for “Fra smed til IT chef”.

Nye skilte til elevgangene

Alle gangene på Øse Efterskole har navne. Eleverne er lige nu i gang med at designe nye skilte til gangene. Signe, som er elev på Film, Animation og IT linjen, har tegnet dette skilt til ARKEN.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Orienteringsaften

Vi holder orienteringsaften onsdag d. 15. maj fra 19.00 - 20.45

Denne aften vil I få en rundvisning af vores nuværende elever og en snak efterfølgende med Torben og Michael. Er der kaffe og cookies? Det tror jeg nok der er!

Ved spørgsmål ring til Michael Schweigler på: 2034 8505


Læs mere