0
procent

Nyhedsbrev

Uge 34

Introforløb uge 1

Så er den første uge med elevholdet 2018 – 2019 vel overstået. Ugen har haft fokus på kontaktholdene, så de kan blive en tryg base. Der er blevet snakket, leget, danset, sunget, pjattet, hygget og så har der været rigtig mange informationer. Der har selvfølgelig også været en smule hjemve og der er ingen tvivl om, at eleverne er ved at være mentalt trætte. Weekenden blev brugt på en tur til Blåvand lørdag, hvor der også var mulighed for badning med efterfølgende besøg på Tirpitz Museet. Søndag var der forskellige aktiviteter, som eleverne kunne vælge. Det var været en god og hektisk introuge.

Introforløb uge 2

Efter en hektisk første uge tager vi i denne uge fat på den “normale” Øse Efterskole struktur. Fra mandag er der morgentjek kl. 6.50 med efterfølgende gåtur til “Bjerget”, morgenmad, tandbørstning og morgensamling. Kl. 8.00 er der rengøring på fællesarealer og så starter undervisningen kl. 8.30 og fortsætter til kl. 17.15 med diverse indlagte pauser. Det er en kort uge, for allerede torsdag er der hjemrejse kl. 15.00 og så skal eleverne være tilbage på skolen igen søndag fra kl. 18.00 og senest kl. 21.45. Der eer ingen tvivl om, at det bliver nogle trætte børn, forældrene får hjem på weekend.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

24 timer på Øse!

Skal du prøve at være efterskoleelev - mærke stemningen - opleve kreativiteten på helt tæt hold?
Så ta´ et døgn på Øse Efterskole. Du kan stort set frit vælge en dato der passer dig og du vil få en dag sammen med et team af elever og lærere der vil tage godt imod dig.
Ring til Michael Schweigler på: 2034 8505 for at booke en rundvisning.


Læs mere