0
procent

Nyhedsbrev

Uge 37

Det normale liv

Mandag aften har vi besøg af teatergruppen “Udbryderne”, som spiller forestillingen “Det normale liv”. Teatergruppen udspringer af teaterskolen Move’N Act, som ligger i Århus. Forestillingen, som er skrevet af Christian Lollike, handler om den hæsblæsende stræben efter det perfekte liv via billeder af kropsdyrkelse og karriereræs, men den meningsløse dyrkelse af kroppen, fitness-centre, sund kost og arbejdspres er dog desværre temmelig fortærskede og lidt klodsede udtryk for selvkontrol.
Efter forestillingen snakker skuespillerne med eleverne om forestillingen.

Tysk fagdag

Fredag er udnævnt til tysk fagdag. Hele skolen arbejder med tysk på mange forskellige måder. Vi får besøg af det tyske band “Ohrenpost”. Der bliver workshops, hvor der arbejdes med gruppens tekster, der laves dokumentarer, quizzer og gruppens musik spilles og synges.
Dagen afsluttes med koncert med “Ohrenpost” i teatersalen.

Renovering af skolen

Vi er lige nu i gang med en større omgang renovering af skolen. Vores facader mod syd har længe trængt til at få malet hvide friser. På grund af højden kræver det lift. Det ustadige danske vejr har ikke været en let samarbejdspartner.
Vi forventer, at alt står pudset og plejet til forældredag og Efterskolernes dag, hvor vi også skal have afprøvet vores nye flagallé.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Book en rundvisning

Du har mulighed for at booke en rundvisning på skolen. Book online eller ring til kontoret på 75298505 for at aftale et besøg.

Book rundvisning