0
procent

Weekender

Vi har flere forskellige typer weekender.

Når det er almindelig weekend, har du fri kl. 15.00 fredag og kan tage hjem. Du må også gerne blive. Tager du hjem, må du ikke komme igen før søndag aften kl. 18.00.

Ved forlængede weekender har du fri en ekstra dag f. eks. fredag eller mandag.
I forbindelse med nogle af vores aktiviteter har du blive weekend og du skal blive i weekenden. Det skal du f.eks. den weekend, hvor vi har forældredag og Efterskolernes dag.

Som noget helt specielt har vi aktivitetsweekender, som lærerne har arrangeret.

Hvad med Tinas Søskendeweekend? Få dine søskende på efterskole-weekend. Vi planlægger en spændende og hyggelig weekend for især de mindre søskende. Din søster eller bror må komme fra lørdag middag til søndag formiddag.

Eller hvad med PV’s Foto Maraton Weekend? Du vil opleve en weekend set gennem en linse. Du vil få stillet sjove, finurlige og mærkelige fotoopgaver og du vil selvfølgelig løse dem på en spændende og kreativ måde sammen med dit fototeam.

Vi er klar til at præsentere dig for alle de fantastiske tilbud, når du starter.

Aktivitetsweekend Eksempel
PV's fotomarathon

Du vil opleve en weekend set gennem en linse. Du vil få stillet sjove, finurlige og mærkelige fotoopgaver. Og du vil selvfølgelig skulle løse dem på en spændende og kreativ måde sammen med dit foto team.

Aktivitetsweekend Eksempel
Jespers Amerikansk Football Weekend!

De fleste af jer tør sikkert ikke, hvilket er helt ok... Vi få rå, som er her i weekenden skal nok give den gas for jer andre tøsedrenge! Husk dog lige at spørge din moar om lov først……

Aktivitetsweekend Eksempel
Signes Halloween Weekend

Du har nu mulighed for at invitere din bror/søster til et hyggeligt døgn her på Øse. Indholdet og programmet for weekenden laves i samarbejde med de elever som tilmelder sig. Alle søskende er velkomne uanset alder - og din/dine søskende skal sove på et medbragt liggeunderlag hos dig på værelset. Arrangementet koster 50 kr. pr. søskende. Tilmelding inden d. 10/10

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Efterskolernes dag

Kom til åbent hus søndag den 24. september kl. 13-17.

Læs mere