Nyhedsbrev - Øse Efterskole
0
procent

Nyhedsbrev

Uge 49

Jule-klippe-hygge

Fredag sluttede vi ugen med et par timers julehygge. Der blev bl.a. sunget julesange, flettet stjerner og klippet kravlenisser. Eleverne skal i december måned være nisser for hinanden og der blev trukket lod om, hvem man skal være nisse for.

Kravlenisser på Øse

Der er efterhånden ved at være tradition for, at eleverne på Øse er kravlenisser på skolen. Eleverne bliver fotograferet med nissehuer og så klipper de sig selv ud og bliver hængt op på skolen.

Stjernehimmel

Årets nye juletiltag er en “stjernehimmel” i spisesalen. Vi har fået ophængt 2 lysbomme og planen er, at vi skal have 5 i alt. Bommene skal også kunne bruges til til f. eks. halloween og lignende arrangementer.

Snus på efterskoler

Heldigvis har vi ikke konstateret snus på Øse, men det påstås, at vi er naive, hvis vi tror, at det ikke er der. Forebyggelsesmæssigt får vi derfor i fællestimen torsdag besøg af 2 journaliststuderende, som er i gang med at lave en undersøgelse om, hvor udbredt et fænomen det er på efterskolerne. Eleverne skal anonymt besvare en række spørgsmål og skolen vil så efterfølgende modtage resultaterne. Der vil i forbindelse med besøget blive lavet et indslag til TV.

Følg med.
Facebook, Instagram eller Youtube

Vi vil så gerne snakke.
Giv lyd og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Øse Efterskole / Sønderskovvej 130 Øse / 6800 - Varde / Telefon: 75298505 / Mail: kontoret@oese.dk

Vil du se skolen?

Kontakt Viceforstander Michael Schweigler for info eller en rundvisning. Ring 20348505