Film, animation og IT efterskole

Teknologi og kreativitet hænger sammen!

På Film, Animation og IT linien indbyder vi alle kreative sjæle med en indre filminstruktør eller computernørd til bl.a. at arbejde med og udvikle film, reklamer, musikvideoer, video blogs, lyd, radio/podcasts, stop motion, 2D- og 3D-animationer, 3D printer, grafisk design, fotografering, green screen, speed art og IT-teknik.

Alle elever på vores Film, Animation og IT linie går op i deres interesse med liv og sjæl. Så elsker du at nørde med film og IT, så er Øse Efterskole det helt rigtige valg!

Film, animation og IT på Øse Efterskole

Vi arbejder på Øse Efterskole ud fra forskellige forløb, hvoraf nogle er obligatoriske for alle. På de obligatoriske forløb får vi et fælles teoretisk grundlag inden for film, animation og IT, så vi alle taler samme sprog.

De andre forløb er mere valgbaserede, hvor du specialiserer dig i et emne inden for film, animation eller IT sammen med ligesindede. Her arbejder vi med et selvvalgt forløb i slutningen af året, som er et individuelt speciale, hvor du fordyber dig i et specifikt område, der interesserer dig.

Du skal have lyst til at arbejde i et kreativt miljø og spille dine idéer og påfund ud i samarbejde med dine klassekammerater.

Øse Efterskole

Sønderskovvej 130 Øse
6800 - Varde
Telefon: 75298505
Mail: kontoret@oese.dk